https://i.trade-cloud.com.cn/upload/6403/20210427095408739876.jpg

Babagan awake dhewe

Wuxi Xuan Wang Packing Co., Ltd.

Pabrik kita didegake ing taun 2000. Wiwitane, utamane fokus ing film sing ditiup. Kanthi tambah akeh e-commerce, luwih akeh wong sing milih blanja kanthi online, sing nyebabake permintaan akeh kemasan bantal udara. Miturut permintaan pasar, kita cepet nyetel rencana investasi produksi. Saiki produksi lan penjualan utamane adhedhasar sistem bantalan udara, lan produk kasebut laris ing omah lan ing luar negeri.
Wuxi Xuan Wang Packing Co., Ltd. minangka perusahaan skala gedhe sing nggabungake niup film, nyithak, lan nggawe tas. Pabrik kami didegake ing taun 2000 lan duwe pengalaman profesional luwih saka 20 taun ing lapangan kemasan PE / PA. Saiki kalebu 8000 meter persegi, kanthi 12 mesin niup film profesional, limang peralatan cetak, lan 20 peralatan nggawe tas cerdas. Kapasitas produksi isih dianyarke.

Enquiry For Pricelist

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, kayata film bantal udara, mesin bantal udara. tulung tulisake email sampeyan lan kita bakal kontak sajrone 24 jam.

Kabar paling anyar

  • Apa Air Column Bag digawe?

    Apa Air Column Bag digawe?

    Kantong kolom udara minangka bahan plastik co-ekstrusi ekstrusi PA / PE sing digunakake kanggo ngemas barang sing rapuh. Beda karo bungkus gelembung, Kantong Kolom Udara duwe katup supaya kantong kase......

  • Produk Kemasan Inflatable

    Produk Kemasan Inflatable

    Iki pancen gampang banget; kothak pengirim luwih gedhe tinimbang produk sing ana. Yen kothak ukurane apik, prabédan iki ing ruang ekstra bisa gampang diisi nganggo produk kosong kayata kertas, kacang ......

  • Apa sing diarani mesin bantal udara?

    Apa sing diarani mesin bantal udara?

    Mesin bantal udara iki uga diarani mesin bantal udara, mesin bungkus gelembung, mesin gelembung udara, mesin pengemasan gelembung

  • Apa bedane film gelembung lan bantal udara?

    Apa bedane film gelembung lan bantal udara?

    Paket kemasan udara digunakake kanggo nglindhungi barang nalika dikirim. Geter lan kejut pangaruh nalika ngirim lan mbukak / mbongkar dikendhaleni bantal kanggo nyuda kemungkinan kerusakan produk.